Idag är det Halloween !!

hej hej bloggen. idag vaknade jag, sarah och julia klockan 13.40 !!! :O shiit asså ! och vi hade bestämt med min andra bästis jasmine att vi skulle gå bus eller godis idag. så vi liksom fick ringa henne o säga att vi hade sovit skit länge och att de va därför vi inte hört av oss mm.. de tog as långt tid att göra sig klara. vi träffa henne i solna typ klockan 16.35 eller nått ! :S opps..
vi hade inga halloween kläder så vi sminka oss runt ögonen med en blååååååååå ögonskugga. sarah och julia tog vit mascara oxå, men jag hade reda gjort med svart så jag orka inte ta bort o lägga vit.
när vi åkte till tc och bytte där till Akalla så kolla alla på oss. haha men de va ju inte så konstigt. :P ♥
sen gick vi bus eller godis i solna. :) vi fick godis en gång ! :(
Men vi busade några gånger... vi satte fast en binda på en tants dörr o skrev med kajal på den: Bus!                 HAHAHA fatta va kul de såg ut. vi gjorde så några gånger till o sen hade vi tandkräm på ett titthål på en dörr också :P faan va sjuka vi måste vara!
sen skulle alla hem. idag ska jag sova ut ordentligt asså, igår somnade jag typ klockan 7 på morgonen. och vaknade kl 13.40 :P haha

puss


Mitt i natten!

Hej bloggen. Just nu sover jag och Julia över hos Sarah. Men vi kan inte sova haha :P Vi har skit kul fast vi egentligen inte gör något särskillt. Eller jo, vi städar x) vilket liv man kan ha liksom !! men aja, nu ska Julia få logga in på sin blogg och fixa den så jag skriver mera i morgon. :)

puss ♥

"Så jävla pinsamt"

Heej! Idag var Sarah sjuk så jag och Julia var hemma hos mig och gjorde massa cp filmer x) ni kanske har sett på fredag hela veckan ... där finns det liksom två tjejer som sitter o snackar om pinsamma saker.  =P haha dom säger liksom i kör: så jävla pinsamt!

Jag och Julia gjorde våra egna filmer o låtsades vara dom. haha vi gjorde precis som dom fast vi hitta på egna dialoger. jag ska lägga ut filmerna på pea senare  ♥
haha vi hade skit kul. sen åt vi lasange till lunch. faan va gott de va !    sen gick vi på bio. vi måste vara världens största nördar... vi såg high school  musical 3. haha men den va skit bra faktiskt  =)    gud va störd jag måste va. jag hittade inte till råsundafilmstadio först. vi trodde vi hade gott fel. för jag har inte vart där på skiiiit länge så hade lixom glömt lite vart det ligger =P hehe...  men så fråga vi en tjej o vi hade tagit rätt väg haha. =P vilken tur för annars hade vi ite hunnit till bion.
Vi köpte en stor popcorn att dela på, två mellan drickor (fanta och sprite) och sen en påse godis. Faan va dyrt det va med godit o popcorn o skit där ! =O det gick typ på över 60 kronor ! men aja. vi åt nästan upp godiset men hade mer än hälften av popcornen kvar. de delade vi upp sen i varsin påse, vi gjorde samma sak med godiset   ♥
när jag va påväg hem senare kollade alla på min stora genomskinliga påste med massa popcorn, fan va dum jag kände mej ! =P HAHA
i morron ska vi träffas alla tre, förhoppningsvis är sarah frisk då !!  ♥

puss

När man har tråkigt

Hejhej bloggen! ♥
Egentligen har jag inget att skriva nu... Men jag har så tråkigt och inga roliga är inne på msn och pea. Jag har inget liv så jag har suttit o ritat i "Paint" . As tråkigt! men bilden blev söt iaf. =)

Ett år senare... men fi**a! Det gick inte att ladda upp den, skiit ! :(
aja tar en annan bild :P ♥



puss

Opps, Hello red head !

Inatt sov jag typ 2 timmar... Jag och Sarah låg o snackade skit länge men Julia somnade typ vid klockan 3... 
I morse tonade vi mitt hår kastanje brunt. Jag är trött på min egen färg! Men asså de blev typ rött !! :S 
haha så jag har typ rött hår nu :S tur att de bara e tonat ! ska dra nu.... i morron ska vi typ sova hos sarah :D

puss

här e när jag höll på o färga de HAHA

Några bilder första kvällen !

Heej, här kommer några bilder från första kvällen på höstlovet 2008 ♥ jag älskar oss tre !!


alla vi tre sarah julia felicia ♥


sarah och julia mina älskliingar  ♥


sarah älskliing  ♥


julia älskliing ♥
 
de va några av alla 69 bilder vi tog under den här kvällen :D men vi ska ta ännu mera senare !!


puss

Välkommen till min nya blogg! ♥

Heej, just nu är jag med mina kompisar Sarah och Julia hemma hos Julia på östermalm. ♥
Vi har varit hemma hos mig i solna hela dagen. Faan va kul vi har haft !! haha vi sjöng fan hela dan, och sen på kvällen så sjöng vi framför datan o vi hade kameran så vi kunde dansa o skjunga mitt i vardags rummet, haha så stog jag och Julia o skrek "sjöng" och så kom mamma hem och så stog vi där o skrek liksom beacuse of youuuuuuu !! haha fatta vilken chock vi fick när mamma kom in genom dörren ! haah söötaste Julia ♥ sen packa vi och gick till centrum o där köpte vi varsin frapino på espresso house =) de smakar vanilj o kaffe, gott !
Sen tog vi tunnelbanan till tc och bytte hem till Julia. haha på vägen hem till henne gick jag o Sarah o sjöng (eller aa vi skrek!!) jag såg mamma kyssa tomten jag!!!! hahah o Julia skämdes som faan liksom där gick vi o sjöng bland alla snobbar på östermalm! Nu ska vi se säg att du älska mej snart. Vi har sätt den typ 1000 ggr men Sarah tröttnar aldrig. Så jag och Julia får väll stå ut en kväll till. :P 
Men aja, ska käka snart tror jag.  i morron ska vi färga mitt hår kastange brun. Ni får se bild i morgon älsklingar!
puss


 

                                      Gud va jag älskar oss !!

RSS 2.0