Gott nytt år inlägg

GOT NYTT ÅR ALLA!

Idag är det nyårsafton, och jag ska åka med familjen till några av mammas och pappas kompisar som bor på söder. Vi kommer bli tre familjer. Det blir sex barn med mej. Och jag är äldst. :)
Det ska bli roligt att träffa alla, min lillebror är enda killen förutom "papporna" så jag tycker lite synd om honom som måste spendera nyårsafton med sin storasyster, två tjejer i hans egen ålder, en 8:åring, och till sist en liten än på typ 2 år. HAHA
Men han verkar tycka det är kul så det går nog bra.
Nu har ja precis duchat och sminkat mej, jag är helt färgid och vi ska snart åka, pappa ska bara bli färdi först.
Det blir tyvärr ingen uppdatering ikväll, men det tror jag alla förstår... Det är nyår och jag är borta! Inte så krongligt.
Aja hoppas att alla får ett fint slut på året :P

puss <3



Vad gjorde jag nu ?! NEEEj

HEJ

Nu har jag klantat till det ordentligt här på bloggen! Jag fick till en fin rosa bakrund och en fin header igår kväll... Och nu idag när jag kollade min blogg så ville jag inte ha rosa text på rubrikerna, så jag gick till stilmallarna för att fixa det. Jag valde en helt vit stilmall. Och då råkade jag ta bort allt fint jag gjort och fick en helvit och tråkig och FUL blogg !!! Nu vet jag inte hur jag fixar det hära och vet inte heller hur jag får tillbaka allt. :( Nu känner jag mej sur som fan!

puss


Underbar och älskad av alla

HEJ

Jag har precis tittat på Underbar och älskad av alla ... Den va jätte bra! Jag hade tänkt att se den förut, men det blev aldrig av, vet inte riktigt varför. Men nu har jag sätt den och den var jätte bra. :)
Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag nog ligga i min säng och läsa lite innan jag somnar. Jag brukar inte läsa men jag har fått nån bok av mamma o pappa. "om jag kunde drömma" den finns på film nu, och ska vara super duper bra! Jag har läst kanske 5-6 kapitel redan och den är ganska bra. Den är lite seg i början men den blir väll bättre. Den har ju fått jättebra kritik så aa... :) Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag läsa den.

Sov gott!


vilken dag ... booring!

HEJ

Idag tänkte jag och Jasso ta en paus från varandra och jag ringde till Sarah igår kväll och fråga om vi kanske kunde träffas... Men hon skulle träffa några kompisar! Faan, tänkte jag! Men jaja, man kan inte alltid få som man vill. Sen tittade jag på tv hela kvällen och tyvärr så han jag inte skriva i bloggen! Sorry Borry.
Jag tänkte ringa till Sanna och höra om viu kunde träffas men de blev aldrig av för när jag tänkte ringa kom jag på att klockan va typ hal ett eller nått och mamma tvingade mej att gå och lägga mej. :P
Sen försov jag mej i morse och vaknade vid klockan ett !! (Mitt rekord är klockan 2 haha) Och då glömde jag att ringa till Sanna! Fan va glömsk man kan vara alltså! Så det blev inget med nån idag! Lite trist men jaja, i morron e en ny dag. :)
Då tror jag att jag ska träffa Jasso. Men jag ska försöka träffa någon annan också innan lovet är slut! Inte för att jag och Jasso inte har roligt men man kan behöva vara med någon annan också ibland. Så man inte glömmer bort sina andra kompisar! Så tycker jag iaf.
Nu ska jag ducha tror jag... Vi höörs! 

puss

Shoppa

HEJ igen.

Jag skriver ett nytt inlägg för det jag ska berätta nu... För jag tror det ommer ta ganska mycket plats.
Idag startade Mellandags Rean... Och jag och Jasso var självklart ute tidigt och sprang omkring och fynda i solna centrum. Vi hittade många fina grejer, och det var halva priset på Gina Tricot så dit sprang vi och det var jätte många där, såklart! Det är ju nu man passar på liksom. :) Jag ska berätta lite vad jag köpte, visa lite bilder och så. Hoppas ni tycker att grejerna är lika fina som jag tycker! ♥



* en rosa cardigan från Gina Tricot - 89,50 kr
* jeans cheap monday- 150 kr
* vit mössa Gina Tricot- 59 kr
* örhängen, silver ringar Ur & Penn- 24,50 kr
* vit pösig tröja med tryck Gina Tricot- 99,50 kr
* En trekvarts ärmad tröja, randig (mörk blå & svart) H&M- 79,50 kr

Julen är över, nästa... Nyår! :D

HEJ

Sorry för att jag inte skrivit på ett tag. Har vart mycket att göra och så. :) Men nu kände jag att nu måste jag fan skriva några inlägg så ni inte tröttnar på att läsda min blogg för att det aldrig kommer in något nytt!
Jag hade det jätte trevligt på julafton, hade hela släkten hemma och fick massor av fina julklappar. Tänker inte tala om alla här men jag är lite extra glad över an av dom... Som jag fick av mina föreldrar, den nya ipod nano! Den är rosa med 8 gig. :D Jätte fin, den ska jag använda mycket när det finns något at lyssna på iden. :P Jag har laddat ner lite skivor, bland annat Britney Spears nya skiva Circus som jag fick i julklapp också.

puss

Last Christmas - WHAM

HEJ

Jag håller på och lär mig hur man lägger in videoklipp. Det är inte så svårt som jag trodde!



puss

Förväntan & Spänning.. Snart är det jul!

HEJ

Nu har jag torkat bord, damsugit lite och hjälpt mamma i köket lite granna. :)
Nu tänkte jag fråga er om ni vet vart snön har tagit vägen?
Asså det är ingen snö på gatorna och då känns det inte som om det är vinter ordentligt, och om det inte är vinter ordentligt så är det inte jul... så tycker jag iaf!
Nu är snart den hära dagen slut och julafton närmar sej. Jätte kul!

Igår pratade jag i telefon med en kompis, eller asså jag snackade med flera i telefonen igår men jaja.. (Jag säger inget namn.) Och iaf, en av dom jag snackade med, sa att hon inte skulle få så många paket. Och jag frågade hur hon visste det. Och då sa hon att hon visste allt hon skulle få i julklapp, så rabblöa hon upp allt hon skulle få. Nu tänker jag liksom, men hur kul kan det vara för henne? Asså jag skulle inte tyckt att det var kul att veta vad jag skulle få i julklapp. Då hade man ju inget att längta til!? Då skulle jag ju inte vart så som jag har varit idag, FÖRVÄNTANSFULL... Jag sitter liksom och tänker på vad jag ska få, sitter och undrar och längtar!
Men hon, hon sitter där hemma och vet exakt vad hon ska få. Inte så kul!
Jag ville bara säga det. :) Vill veta vad ni tycker om det hära!
Nu ska jag ta och göra en macka, jag är hungrig fast jag ätit lunch...

puss

dan Före doppare dan :)

Hej alla sötnosar!

Nu är det dagen före julafton. Jag kan inte vänta till i morgon. Jag har inte varit så jätte spänd nu den senaste månaden och den senaste veckan liksom, men nu... Dagen före jul, är jag helt konstig!
Jag orkar inte vänta till i morgon jag vill bara spola fram tiden så jag får vakna på julaftons morronen och öppna mitt första paket. För vi har liksom en tradition här hemma, jag och min lillebror får varsitt paket på morgonen efter vi käkat frukost, ett paket som liksom en liten "förpresent" sen får vi ju resen av paketen när jultomten kommer på kvällen. :P
Vi har faktiskt fortfaranade jultomte, men det är mest för att jag har en kusin, Sebastian, som är bara 4 år gammal. :) och han tror ju fortfarande på tomten. Men jag tycker också det är kul med tomten om jag ska vara ärlig, haha.
Men den här julen blir nog lite speciell, för min morbrors tjej Camilla är hög gravid!! Hon kan få barn när som helst nu, och tänk om den lilla ungen skulle komma på julafton, va spännande! Jag vet att det blir en kille, för det har dom kollat.
Så lilla Sebastian ska bli storebror, det låter så gulligt! ♥ Nu ska jag julpynta lite mera, jag skriver mera senare på dagen eller ikväll!

puss

SJUK, o i övermorron e de jul! :*(

HEJ

Idag skulle jag ha åkt med jasso och chantal och badat. Men det blev inte av... Jag vaknade i morse med feber. Det är så typiskt asså! Och sen blev jag jätte ledsen när jag kom på att det är julafton om två dagar!!! Jag kommer ihåg förra julen, då var jag jätte sjuk, fast vi hade folk och firade jul hemma endå. Men jag hade typ 40 graders feber. Det var inte kul alls! Tänk om det blir så i jul igen... Det får inte bli så! Men nu känner jag mej bättre iallafall. Och det är alltid ett +
Idag har jag mest tagit det lugnt och tittat på tv och varit inne på datan. Inte så kul men ganska skönt att bara få slappa.
Jag slumrade till framför tvn ett tag men sen vakna jag. NU sitter jag här och väntar på mamma som ska komma hem och ge mej 650 kronor! Det är för att jag la ut en annons på blocket med en barbie lägenhet (alla rum och sånnt) och tre barbies. Så idag var det en som kom och köpte, mamma hade tagit grejerna till jobbte för den personen som skulle köpa bor nära mammas jobb. Så idag har jag fått det sålt.
Jag undrar vad jag ska göra för pengarna... Men det blir nog till att spara lite... Just nu har jag bara 300 kronor.
300+650=950   Jippi !! jag kommer ha 950 kronor. 50 kr till så har jag 1000. :D
Aja nu har jag inge mer att skriva. Hoppas ni gillar de jag skriver, om ni vill ge förslag på grejer så gör gärna det !

puss

Jag är snål ...

Juste... jag glömde skriva... Idag fick jag pengar av mamma o pappa så jag kunde köpa en ny bh. Jättebra för jag vill ha en ny. Det blev en rosa med spätts från HM den var billig och bra så jag köppte den x) jag är nog ganska snål när jag tänker efter... Eller asså jag är en "sparare" jag är inte som dom flesta av mina kompisar, dom köper massa saker så fort dom får pengar. men då har dom oftast inga pengar kvar sen så när man tänker efter så är det nog bra att vara som jag, en "sparare" asså :) eller vad tycker ni? ni kan ju skriva någon komentar om ni tycker som jag eller tvärt om :)

så här såg bh:n ut :D


puss

Skolan är entligen slut, och snart är det jul! :D

HEJ

Idag hade vi avslutning i skolan. Jag och jasso kom försent för vi ahde fått fel tid, men det gick bra tillslut. :) Vi kom på att vi inte köppt någon julklapp till Danne i uppis! vi borde ha köppt något till honom jue. :( men jaja, gjort är gjort... Vi kan ju ge honom en lite sen julklapp sen när vi kommer tillbaka till skolan igen. :)♥ för han förtjänar en julklapp!!!

När vi slutade åkte vi till solna och där väntade Lisa vid tunnelbanan. Christina var påväg och emma skulle komma lite senare. Så efter ett tag kom christina och vi gick hem till mej o hämta pengar till lunch. Lite senare satt vi alla fem på en av trapporna i solna centrum och käkade mat från donken. Sen gick vi omkring lite och jasso jag kollade julklappar till hennes föreldrar medans dom andra gick till chritinas kanin Pärlan och matade den. Sen gick jag och jasso hem till henne och lagade nudlar. vilka matvrak vi måste vara!
Sen gick vi omkring och sålde julsaker, vi tjänade ihop jätte mycket, typ 1000 kronor tror jag. :D
Jag ska nog bli försäljare när jag blir stor... Eller asså jag och jasso har bestämt att vi ska bli mäklare! haha där fick ni veta vad jag kommer jobba med, så slipper ni undra... om de nu var någon som gjorde det :P hehe
 Nu ska jag kolla på nån film på tv. Kommer inte ihåg vilken :P

puss

Sälja Julsaker ! :D

HEJ

Idag började jag klockan 09:00. Lite sovmorgon iallefall. :)
Den här dagen har varit ganska skön... men kall! Vi åkte in till stan idag med skolan och tittade på NK:s julskyltning. Vi skulle skriva repotage om vad vi såg. Jag och Jasso skrev tillsammans. Vårt repotage blev faktiskt mycket mycket bra! Tror jag... Men det kändes som att vi var riktiga och proffsiga journalister ett tag, haha! ♥
Efter skolan visste vi inte vad vi skulle göra... Min lillebror är sjuk så vi kunde inte gå hem till mig, och vi fick nte vara hos Jasso idag. Så vi gick till centrum. Vilket liv vi måste ha! haha
Så ringde vi till Tina och Emma. Vi ska träffas i morgon så vi bestämde tid och plats där vi ska träffas. Sen ringde vi Lisa för hon ska också med i morgon. Lisa var själv så hon fick vara med oss. Så vi gick omkring lite i centrum och gjorde inget särskillt. Sen kom Jassos mamma och vi gick till påosten och hämtade Jassos jul saker som folk har beställt av henne. Alltså hon har gått och sålt saker och idag fick hon allt så vi kunde gå och lämna till alla som hade beställt. Så vi gick hem till Jasso med den stora kartongen och började sortera vilka grejer som skulle till vem. Sen blev klockan så mycket så jag var tvungen att gå hem. Så Lisa och Jasso fick gå omkring och lämna grejerna själva. Hoppas dom klarar sig utan mig! ;P skojja♥
I morgon har jag avslutning i skolan. Men är inte det lite onödigt, typ alla andra jag känner slutade skolan idag. Vi ska till skolan typ i en till två timmar i morgon. Då kan man väll lika gärna vara hemma? :S
Aja... Nu ska jag äta lasange! :D

puss

Eriksdalsbadets-Julbad !!

HEJ

Idag hade jag världens skönaste morgon! Jag började klockan 11:30 :D Fan va skönt det var att få sova ut ordentligt!
Vi käkade lunch i skolan och sen åkte vi till Erikstalsbadet. Det var något "Julbad" men egentligen så var det IGEN skillnad alls! Men det var ju kul att åka och bada iaf. ♥
Vi kom hem till solna ungefär klockan 17:00 och då bestämde jag och Jasso att det inte vbar någon ide att göra något för jag skulle köpa en tröja på Gina och sen skulle jag endå käka så det fanns ingen tid kvar till oss liksom. Så Jasso gick hem och jag gick till Gina Tricot. Där provade jag två stycken tröjor. Jag har jätte svårt att bestämma mig alltså! När jag ska köpa kläder så måste jagh prova plaggen 100 gånger om liksom! Men tillslut (efter en jättttttte lång stund) så kjöpte jag en av dom. Sen gick jag förbi Hm och kollade underkläder lite snabbt också. Jag hittade en jätte söt rosa bh för 98 kronor !!! Den ska jag köpa i morgon. Nu sitter jag här och har precis plockat upp handuken och bikinen jag hade på badet. Nu ska jag ta det lugnt! Tror jag går och lägger mig snart... Man blir jätte trött av att bada en hel dag!

Så här såg tröjan jag köpte på Gina Tricot ut:


puss


Vart är djuren?

HEJ

Jag skrev ju i morse... Jag hann inte till tunnellbana till 09:10... Jag kom dit 09:20 typ! Då hade jasso redan åkt och min tunnellbanan skulle inte komma förns om 11 minuter!!!!! FAAN tänkte jag och satt där och var as strässad!
Vi skulle åka till skansen med skolan klockan 09.30... Och då satt jag fortfarande och väntade på tunnellbanan i solna. Inte så bra! Men när jag väl kom till skolan så hade dom inte åkt än som tur var. Så det gick ju bra tillslut.

På skansen var det inte kul! Det duggade och var kallt. Och inga djur såg vi heller, och lixom hallå? Det är väll på skansen man ska se djur. Fast det är klart... Det är ju kallt och djuren är inne. Så vi gick en tråkig tipspromenad. Sen käkade vi matsäck.
Efter skolan så gick jag och jasso till hm. Där tittade på på några nya bh:ar till mej. Jag känner att jag behöver nån ny lixom. Vi hitta två fina. En svart som jasso gillade och en vit som jag gillade. Jag tror jag ska köpa båda. ♥
Nu ska jag snart se en deckare, första delan gick igår kväll och nu ska jag se den spännande fortsättningen! Den heter "Dödsdomen" och går på 4:an 21:00 Jätte bra!

puss

tisdag morgon

HEJ

Nu är det morgon och jag börjar 09.30. Jag har hunnit äta frukost, ducha, sminka mej och klä på mej. Man blir mkt piggare när man duchar på morgonen! Idag ska vi ju till skansen med skolan. Jag har med mej matsäck, pasta med kyckling. Det blir nog bra! Just nue känner jag mej lite strässad eftersom jag ska möta jazzo vid tunnellbanan klockan 09.10 Jag ska platta håret och borsta tänderna. Men det hinner jag nog.
Jag skriver mera ikväll! Älskar er alla <33

Puuuuuussssss

Kyrkan, men orka?

Hej


Den här veckan har vi "elevens val" i skolan. Det innebär att man inte har några lektioner. Istället har man blivit uppdelade i grupper som ska göra några roliga saker under veckan. Jag och Jasmine hamnade i en grupp som kallar sig för "Nu är det jul igen"   ... Vi ska åka till erikstalsbadet. men det är typ det ända roliga vi kommer att göra. För i morron ska vi till skansen, och hur kul är det? okej det är väll bättre än det vi gjorde idag... för idag "vandrade vi till kyrkan för att prata om julen med en präst" haha det var så lärarna förklarade det. Jag höll på att kissa på mej för det lät så stört !
Min dag startade inte så jätte bra... Jag stressade hela morgonen för att möta Jasmine vid tunnelbanan för att vi skulle hinna i tid till skolan. När vi väl kom till skolan 8.10 så fick vi veta att vi började 09.00 !! Det visste vi faktiskt inget om så vi blev ju inte direkt glada. Så där satt vi och väntade tills att klockan skulle slå 9. Sen började vi och vi såg först två filmer. En tecknad och jultomten och hans stulna renar, och sen en "dokumentär" om julen och granar och sånnt. Låter det kul? haha knappast!
Sen "vandrade" vi alltså till kyrkan..
Jag och Jasmine kunde inte hålla käften så vi stog och garva hela tiden så tillslut fick inte Jasmine gå in i kyrkan utan jag gick in först och senare fick hon komma in. Lärarna sa att de skulle prata med våra mentorer om att vi inte kunde sköta oss. Men hallå?! Det gick lixom inte att stopppa, har dom aldrig varit med om att man bara inte kan sluta skratta? Vi skärpte oss riält oc är vi skulle sluta sa som att dom inte skulle prata med mentorerna, så vi fick åka hem! Då gick vi till centrum och kollade på julklappar till Jasmines föreldrar, och jag tillade på Yves Rocher och kollade på vad jag skulle önska mig av farmor. Hittade massor av fina saker! :D
Sen gick vi hem till Jasmine och jag lekte med hennes lillebror Liam :P haha han e sååå söt ! <3
Nu ska jag ta det lugnt och fixa lite matsäck till i morgon, då börjar vi klockan 09.30, och jag lovar att jag ska komma i tid!

puss

bild från i lördags

HEJ  ♥

Jag kom på att jag har en bild från i lördags ... den är från när jag och sarah sitter i t-centralen och väntar på att vår tunnelbana sa komma. Tyvärr så blev bilderna på mej så jä**a fula ! Men den här bilden på Sarah blev fin :)


2 fester i rad ♥

Heejsan! ♥


Idag har jag bara tagit det lugnt... Jag var på skol fest i fredags, den höll på till halv 1 och sen sov Jasmine hos mig. :D Vi somande båda två i min säng när vi låg och kollade skolkatalogen haha. Sen vakande vi och hon la sej på en madrass vi tagit fram till henne. Sen i går så skulle min kompis Julia Lamers (lamers.webblogg.se) ha fest. För hon fyllde år den 12/12 !! Så vid typ fyra så skulle jag dra och Jasmine också för hon skulle på julmiddag. Så då åkte jag hem till Sarah. Vi gjorde i ordning oss och sen åkte vi till Julia. Det var jätte kul där. Men den festen höll inte på lika länge som skolfesten hade gjort, och det var bra! För jag var väldigt trött...

Idag har jag bara chillat framför tvn. Det var väldigt skönt!
Nu ska jag typ käka och sen vet jag inte. Kanske ringer Sarah eller Julia och snackar lite. :)

puss


<33

Hejsan Hejsan!
Jag ville bara säga att det finns en otroligt underbar person, och hon är en av dom som gör så att jag orkar att leva! Och det är vi som har underbara minnen tillsammans!
Och den här tjejen, hon heter Felicia och det är hon som har den här bloggen, och jag som skriver heter julia. Så det jag vill säga är
Du underbarast Felicia Sätterberg
// Julia

En Lördag På Stan

Heej, idag är det lördag och jag vaknade upp hemma hos Lisa. Jag sov jue över där med Jazzo också.
Jag och Julia ( lamers.webblogg.se ) hade bestämmt att vi skulle vara idag så jag fick skynda mej i morse så jag skulle hinna träffa henne. Så jag, Jazzo och Lisa käkade frukost och sminkade oss och sen åkte jag till östermalm. Där mötte Julia upp mig och vi gick till donken. Jag va skit hungrig!
Sen gick vi omkring och vi provade typ allt som fanns på "The Body Shop" haha . Vi var på Åhlens i typ över en timma !!!!
Jag fattar inte att tiden kan gå så fort... Vi kollade julklappar och sånnt, och hela min hand var full av olika puder, brunkrämer och läppstift jag hade testat x) ♥
När vi "tillslut" blev trötta så gick vi hem till julia, där fixade vi våra bloggar lite snygga! Visst blev det fint? ♥
Sen skulle jag hem och hon skulle till sin pappa. Så vi tog hennes cykel och hon skjutsade mig till tunnelbanan. haha hon såg skit rolig ut när hon hade sin hjälm och vi cyklade mitt på gatan och höll på att bli påkörda av massa bilar x)
Jag höll på att ramla av en gång. De va läskigt!
Nu sitter jag här och tråkar, i morgon ska jag och min lillebror köpa julklappar tillsammans.


puss

yesterday ♥ ♥

Hejhej bloggen! ♥

Jag tänkte bara berätta vad jag gjorde i fredags (igår)
Jag och jazzo gick i nian! asså de e ett project vi fick göra som heter typ "nia för en dag" så vi gick i 9c en hel dag. Det var skiiiit kul !! Jag vill gå i nian och i den klassen, alla va skit gulliga! ♥

Sen efter skolan så va jag och jazzo i centrum, då träffa vi lisa, emma och christina på gina tricot. Så vi stog där o prata, sen va vi me varan.
Vi bestämde att vi skulle sova hos lisa.  Jag, jazzo o christina skulle sova där. emma kunde inte tror jag.
Men iaf, så jag gick hem o käka sen stack jag till lisa. Christina kunde inte sova över för lisa fick bara ha två kompisar där.
Men aja, så jag och jazzo sov hos lisa och kolla på idol o så. :) Vi hade jätte kul och mysigt!
Jag älskar dom allihopa ♥

Emma ♥ Christina ♥ Lisa ♥ Jasmine ♥ Felicia
                         FÖRALLTID !


puss

4/12

hejhej bloggen. idag har det inte hänt så mkt. så jag har typ inget att skriva :/  Jag har vart med jazzo. Och vi hade skit roligt ! HAHA <3


puss


Mina favorit skor!

Hejhej bloggen! ♥

Idag e de tisdag och vi har en sån där lång dag! Som sista lektion hade vi "vita timmen" där typ läser man och har klass-råd och sånnt skit... Så idag hade vi klassråd och jag och jazzo fick gå ut efter typ inte ens fem minuter för vi satt och garva så mkt! haha när vi kom utanför klassrummet så as garva vi !! asså verkligen jätte mkt! så vår lärare kolla ut genom dörren o bah: ni får gå härifrån för ni stör! så vi typ gick o höll på o kissa på oss för vi garva. Asså jag vet inte riktigt va som va så jävla kul :P
Men iaf sen gick vi in i klassrummet igen och FÖRSÖKTE VERKLIGEN att inte garva... igen.
Vi lyckades sådär.

Efter skolan åkte vi  till solna centrum. Vi hitta jätte fina tröjor på hm och jazzo ska köpa en av dom när hon får pengar :) jag köpre inget just nue för jag måste ha råd med julklappar! :/ inte så kul..
Men jaja, sen kollade vi på Din Sko. Vi hitta flera jätte fina ..
Vi hitta ett par vita, med hög klack ... de va inte stövlar utan låga.
Jag glömde ta bilder idag .. :( om jag hade kommit ihåg hade jag tagit foto på dom skorna för dom va jätte söta! man kan säga att dom är mina favorit skor just nu ! =D
sen när vi vart där jätte länge o gått omkring me mina favorit skor så va vi skit trötta! så vi bestämde att vi skulle gå hem .
när jag kom hem skulle jag käka och se gjorde jag lite no läxa och så.
Nu ska jag titta på andra avenyn.


puss

plugga plugga plugga ...

Hejhej bloggen! ♥

Idag var det tråkigt i skolan. Massa jobbiga lektioner och så... Efter skolan gick jag och jazzo hem och plugga SO. För vi har SO prov i morron och vi har inte pluggat ett skit Men nu pluggade vi från halv 3 till typ halv 7 !
Fast vi gjorde lite annat också. Vi bråka med min lillebror och hans kompis och tillslut sprack min dörr !! =S shiit
Men det va inte mkt. Typ ett litet sträck bara.
Sen satt jag och jazzo vid datan..



puss


RSS 2.0