Första advent !

Hejhej bloggen! ♥
Idag är det söndag. Idag åkte jag och pappa till IKEA och köpte hyllor till hallen... Vi håller på att lägga in alla saker som ska ligga i dom just nu. Fan va mycket skit vi har hemma!
Idag har jag också satt upp stjärnor i fönstren och ljusstakar mm. Det blev fint. Nu ska jag fortsätta att fixa i hallen.



puss

En tråkig lördag ..

Hejhej bloggen! ♥
Idag är det lördag och jag har varit hemma hela dagen... Jazzo ringde i morse o ville göra något men jag mådde illa. Nu är det lite bättre. :) Jag har typ sovit och kollat TV hela dagen.

I morgon ska jag till mormor och morfar och sen ska jag och pappa åka till IKEA och köpa typ möbler till hallen. Vi ska slänga alla möbler vi haft där. Det ska bli skit fint!

Jag har sett på reklamen på tv 4 att de ska komma nått program om Britney Spears den 6/12. Jag vet inte vilken tid... Men det måste man ju bara se!

Nu ska jag typ sätta mig lite vid TV:n och kanske typ käka något.

puss

torsdag

Hejhej bloggen! ♥

Idag är det torsdag, första dagen i skolan för min del, sen i måndags. Idag började jag klockan 08.00. Jag och Jasmine brukar mötas 20 minuter innan vi börjar så jag var där 20 i. Jag satt och väntade och såg tågen komma och gå. När klockan var 5 i och jag väntat i en kvart så ringde jag hem till henne. Då hade hon precis vaknat och sa att hon inte skulle komma till skolan idag. Jag blev självklart lite stressad och sprang ner och han precis med tåget som stog inne.

Jag kom typ 10 minuter försent, min lärare blev inte glad, och hon blev inte gladare när jag inte gjort läxan.
Min morgon var alltså inte så bra.

Jasmine kom alltså inte till skolan idag men jag hade kul endå, fast jag saknade henne såklart! ♥
Vi hade gympa och där körde vi badminton och pingis. Jag har märkt att jag är ganska bra på pingis! Jag hamna i final nästan hela tiden.
Jag gick hem efter skolan och tittade på tv och gjorde lite läxa, jag höll på att dö på vägen hem... Jag var skit hungrig!
Det var falukorv i skolan idag och jag äter inte korv! Och jag var inte bara hungig... Jag höll på att kissa på mig också!
Så jag fick springa in i lägenheten och hoppa på toan, mina katter som låg där inne ( på golvet, för vi har värme golv så dom tycker det är mysigt ) blev skit rädda! Så dom sprang och gömde sig. haha .

Nu sitter jag här och tänker på vad jag ska ha på mig i morgon... Jag måste städa mitt rum också för jag har varit hemma sjuk två dagar och det märks... Det är KAOS i mitt rum asså!


puss

onsdag

Hejhej bloggen! ♥
Jag sitter här hemma sjuk och har inget att göra. Jag har tagit slut på två toarullar för jag är skit snorig!
Jag har inte skrivit på skit länge... Och förklaringen är att mamma  har jobbat på datan.
Hon har jobbat med någonting varje kväll. Så jag får passa på att va inne åp datorn nu på dagen när jag är sjuk. Fast det är ingen inne på något på dagarna så det är inte kul...
Jag håller på att lära mig hur man fixa snygg design på sin blogg. Det kanske inte syns för jag har inte fixat så mycket ännu men jag ska försöka. Det är ju jättesvårt med alla HTML koder och sådant! =S
Men jag försöker! Just nu harf jag lärt mig hur man sätter in ett slags bild spel i ett inlägg, hoppas det funkar! Det är mina katter =)
puss

en tyst minut... eller fler :S

hejhej bloggen! ♥
Idag slutade jag 15.10. Vår sista lektion var gympa. jag och jazzo blev lite osams på gympan... eller asså inte direkt lite vi pratade inte på hela vägen hem till solna. Sen när vi kom till solna satte vi oss där på två bänkar och sa inte något på 20 minuter typ! Fatta va barnsligt. sen tog vi bussen hem till mej. När vi kom hem satte vi oss i varsin soffa och bara satt där i mörkter i en halvtimme typ :S (och vi hade fortfarande inte pratat nått.)
Sen började vi garva. för man kände sej dum lixom. vi hade inte pratat efter gympan, på tunnelbanan, på bussen hem och sen satt vi där i en halvtimme i mitt tråkiga mörka vardagsrum x) cp !
Sen bakade vi, kladdkaka
 


sen fixade jazzo mitt hår. de blev jätte fint!


jazzo <3



 vi två ♥



ska kolla på idol nue.. puss

20.30

hejhej igen .
Nu är jag hemma igen och jag har varit på utvecklingssamtal som ni vet. =)
Det gick bra, hon sa att jag når målen i allt utom NO och franska. Men att franska har blivit bättre! De va pinsamt när hon tog upp skolk och sånnt men pappa verkade inte bry sej så mkt så de gjorde inget. =) ♥
Sen när utvecklingssamtalet var slut så orkade inte pappa göra mat så han jag och min lillebror stack ner till en pizzeria med farmor. Där åt jag en pizza med färska champinjoner, fetaost, stekt paprikaoch ruccola. =D det var skiit gott!
Nu sitter jag här och har inget att göra.
Men 20.30 kommer Andra Avenyn och det får man ju inte missa! ♥


puss

torsdag.

hejhej bloggen! ♥ ( har ni tänkt på att jag alltid börjar så =P )
Idag hade vi gympa och de var roligt. Dom andra lektionerna va inte så roliga...
Jag skrev inget inlägg igår för jag satt fast i telefonen med sarah hela kvällen! sorry.
Men nu skriver jag =) jag är hemma just nu och käkar ost macka. Jag ska på utvecklingssamtal lite senare. Jag når typ målen i de mesta men jag har typ fått skolk och sen ankomst ganska ofta =S eller iaf sen ankomst.
Men jag hoppas att det går bra!
Nu ska jag göra en till macka och sen ska jag kolla på min IUP på datan. så jag vet ungefär vad dom kommer säga på samtalet. Jag skriver senare och berättar hur de gick! :D

puss


<3

hejhej bloggen! ♥
Idag slutade vi sent, nästan 15.30 ! Och jag hatar tisdagar för dom känns så långa... Vi har jätte många lektioner innan lunch och det är inte kul! Man går och svälter innan man tillsist kommer in i matsalen och så kan man inte äta för det är äckligt! Så man går hungrig hela dagen. =S
På lunchen åkte jag och Jazzo till solna och köpte en "tjockis" tröja och ett jättefint linne till henne. Sen köpte vi varsin cheesburgare på Donken. Men man blev ju inte direkt mätt.
Efter skolan gick vi hem till mig, vi gick in på pea och kollades på tv. Vi va skit hungriga så vi gjorde pasta och tog lite gräddfil me taco krydda i och taco sås. =) Låter inte så gott men är man sådär hungrig så kan man äta vad som helst! (nästan) Sen satt Jazzo och läste och jag kollade tv. De kom något sånnt där "Extreem home makeover" De va en familj och deras hus hade brunnit upp och dom hade sovit i små små tält i 9 månader! Deras hund hade brunnit upp i branden! När dom berätta de börja jag gråta som fan. Guud va hemskt! Stackars hund lixom ='(
Då titta Jazzo upp och bah: gråter du?! och så tittade hon också på tv:n och då börja hon också gråta x) haha vi satt där och grät.
Sen gick hon hem och jag käka och sådär. Och nu sitter jag här. =)




puss


Måndag.

hejhej bloggen! ♥
Idag sluta vi tidigt... 14.20  ...Efter skolan åkte jag, Jazzo, Sohad och Noppin till solna centrum. Vi kollade skor o sen gick vi till Gina Tricot för Noppin skulle köpa en tröja. Sen skulle Sohad hem och jag och Jazzo skulle hem till mej, Noppin skulle också någonstans...
När vi var på Gina så hitta jag en jätte fin tröja, Jazzo hitta också en så vi stack hem till mej för att hämta pengar. Jazzo ringde sin mamma och fråga om hon kunde få pengar men det gick inte. Så vi stanna hemma ett tag o kollade på tv och så. Sen vid typ klockan 17.30 stack vi till centrum och jag köpte tröjan och ett linne man kan ha under. :D
Såhär såg dom ut:



såhär såg tröjan ut i uringningen :)




puss

söndag med jasmine :D

hejhej bloggen! ♥
Idag är det söndag och jag har varit med Jasmine. Vi var hemma hos henne, ingen var hemma så vi hade skit kul !
Hon hade såhär ansiktsmasker och jag hade tagit med mig nagelack o sånnt. Så vi hade såhär skönhets dag x)
Först så gjorde vi ansikts masker och tog massa bilder på hur störda vi såg ut med dom. haha
Sen så fixa vi naglarna, det blev jätte fint ! ♥ Sen blev vi hungriga så vi gjorde nudlar, faan va gott dert var !
Sen så fixa vi våra ben, raka och smörjde in och så. Jag lyckades skära mitt vänstra bwn med rakhyveln på tre ställen ! På samma ben lixom. Hur fan lyckas man?!
Och så hitta vi ingen handduk att torka mina ben med så jkag stog i badkaret i typ en kvart. Och så blödde det skit mkt ur ett av såren (det bara rann !! :S) och då hitta vi inget plåster istället. Misslyckat asså x)
Så måla vi tånaglarna, Jasmine hjade nått skit konstigt nagelack, de  va såhär "bajsbrunt" så jag var bara tvungen att testa det, de såg ut som om jag doppat naglarna i bajs. =S hehe
Sen körde vi yoga (eller hur det stavas) i hennes vardagsrum. vi la ett lakan på golvet o så satt vi där. Hennes hund va på oss hela tiden så tillslut stängde vi in den i Jasmines rum. Va taskiga vi e! x)
Sen tog vi promenader. Vi hade varit jätte duktiga hela dagen och tagit handom oss ås vår hud va fin och allt sånnt. Så sen på kvällen e de förstavi gör att köpa:
* 2 bullar
* 3 klubbor (som smaka skit)
* 2 godisar
* 2 STORA choklad kakor på ICA Maxi

Va hälsosamma vi va da...!

här kommer en bild från idag :)


puss 



                                  va störda vi ser ut ♥

Min lördag

Hejhej bloggen! ♥
Idag är det lördag igen och jag har haft det jätte kul! :)
Jag vaknade vid elva tiden och ringde Jazzo... Vi träffades vid typ klockan 12 vid centrum och gick och köpte present till hennes kompis Chantal. Hon fyller år i morgon. Vi kollade lite till i centrum innan vi stack hem till mig.
Där käkade vi lunch, köttbullar och makaroner :)
Sen spelade vi "Buzz" med min lillebrorsa som är hemma sjuk, Guuud va vi satt och garva! HAHA :P
Sen så typ sorterade vi mina kläder. Oj va mkt jag har växt ur!!!! :O Typ nästan allt va för litet. De e bra att Jazzo är kortare en jag för hon kan ta vad hon vill av mina för små kläder och säga kan jag få den? och jag bah okeej ;) ♥
Sen typ lyssnade vi lite på musik. Sen kollade vi våra skolfoton från sedan trean och uppåt!!! Shit va små vi var! :D Man såg verkligen hur mkt man förendras typ från 4-5:an osv...
Sen skulle jag käka middag klockan halv 8, så vid sju stack vi ut. Vi var i parken och sen gick vi till centrum o där tog jag bussen hem igen. För jag vill inte gå genom parken på kvällen.
I morgon ska jag typ ta de lugnt. Kanske kolla på tv och så. :) De ska bli skönt! ♥

puss

Fredag, entligen !!

hejhej bloggen! ♥

idag va jag väldigt trött.. efter skolan åkte jag och jasmine hem till henne. där testa vi massa olika coca cola... asså hennes föreldrar hade köpt massa olika smaker på coca cola. de va "vanilj coca cola" och nån annan. o båda smaka skit! testa inte de asså, du slösar bara pengarna.
sen gjorde vi toast :D jättegott ♥
sen satt vi vid datan o så. vi garva jätte mkt för jazzo hade skrivit nån text när hon va på dåligt humör nån gång. så satt vi o läste o höll på att kissa på oss asså x) men asså de va för att den handla om mej. att ja e hennes allt o så. ( den va skiiit gullig ! :D ) så gjorde vi om den till att hon hata mej. de låter inte s kul men ni fattar inte hur cp de lät asså. sen skulle jag gå hem o käka, jag käka thai mat ♥ jag älskar de asså, de e verkligen de godaste som finns! :)
nu har jag precis tittat på idol. va gullit de va när dom gjorde duetter!!
men aja, nu ska jag kolla pea o så¨, har inge mera att skriva :)
jag när jag e på stan :D


puss

Gå in !

hejhej bloggen!
gå in på den här sidan ocg registrera dig.... du samlar poäng genom att värva vänner mm. :D det är skit kul för om du får ihop tillräkligt mkt poäng så kan du vinna massa priser eller presentkort på olika butiker ;)
gör som jag och bli medlem !!!


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=62939


------------------------------------------------------------------------
Va bara tvungen att
visa den här bilden! :D
den e såå söt ;)
φωφωφωφωφ



puss

Mondays are terrible!

Hejhej bloggen! ♥
idag är det måndag och jag hatar verkligen måndagar... de e skiit jobbigt att gå upp på morronen. :(
i morron har jag omprov i franska :S jag började öva idag, inte så bra... lixom jag losa på provet så får jag en ny chans att göra bättre ifrån mej... då pluggar jag inte så jag kommer få lika dåligt nu.
efter skolan så va jag med jazzo. vi gick till centrum o typ kolla H&M :) jag testa bh:ar o skit. jag hitta några jätte söta trosor :D ♥
ska kanske köpa dom i morron, de va rea !!!
aja jag måste plugga lite nu, cya ;)

puss

Saturday ♥

hejhej bloggen !  ♥
idag var jag med sanna och jazzo. vi tittade på "när lammen tystnar" haha sanna satt o skaka :P
men den va inte så läskig.. sen titta vi på tv o massa sånt. vi hade jätte kul :D jag o sanna ska träffas på tisdag. vi har inte träffats på typ över ett år! :O så idag va typ båda lite tysta i början men sen blev de bra :) ♥
i morron ska jag vara med jazzo. vet inte om sanna ska vara med då också, men de får hon om hon vill :)
ska dra nu o titta på någon film :) hare bra! o glöm inte att komentera mina inlägg!!!!!

puss


torsdag 6/11-08

Hejhej bloggen!  ♥
Idag hade jag franska och då fick  jag mitt franska prov som vi gjorde någon gång förra veckan. :/ Jag hade inte uppnått målen alls!!!! ='( Så jag ska få göra omprov på tisdag. TYPISKT!   
Asså jag orkar inte göra omprov. Nu orkar jag inte skriva nått mera idag. så jag ska väll ringa Jazzo nu, hon väntar på att jag ska ringa henne. I morgon har vi ingen gympa så vi slutar tidigt, då ska jag och Jazzo på bio!!! =D
Vet inte vad vi ska se men jaja...


puss 

Idag är jag frisk !! :D

hejhej bloggen.
Idag är jag frisk och har varit i skolan. De va skönt att komma tillbaka :) ♥
Jag mådde mkt bättre idag men kände liksom ändå att man var seg o så... Men skit samma! :)   
Som sista lektion hade vi NO . faan va de e tråkigt, där så sover jag hela lektionerna! Men va kan man göra liksom.
Vi fick tillbaka våra NO prov idag :S    Jag fick inte bra!    gissa?............... IG
Men asså de va ett poäng från G så de va väll okej.  :)   
Efter skolan visste inte jag och jazzo vad vi skulle göra så vi åkte till tc. där kolla vi HM, Gina o sånnt.... vi hitta en skiiiit ful känning på HM. :P haha så skulle vi testa den , de va en liksom balklänning i en hemskt grön färg o så typ volanger o skit.  jag kollade efter en bild på den på h&M's hemsida men den va väll för ful för att läggas ut där , haha :P
Aja sen åkte vi hem till solna. Vi gick hem till jazzo o tog 15 kr, sen gick vi till europa bagaren och köpte bullar o bröd. Dom kan inte räkna asså! Vi fick en påse med bullar förut för 1 kr !!! =O   Fatta va snällt ! ♥
Sen gick vi till hannebergsklubben o hade skiit kul, jazzo e skiit cp asså !! HAHAHAHAHHA ni fattar inte hur kul vi hade! jazzo du e min ♥ vi är piff och puff :P

puss

I've been home and been bored.

hejhej bloggen. :)
idag har jag varit hemma från skolan. jag var hemma igår också.. kommer inte ihåg om jag skrev igår :S
jaja, idag har jag tittat på Bond filmen "casino royall" den e såå hemsk asså :*(
sen har jag typ sovit och så. jag mår mkt bättre nu iaf, och i morgon ska jag till skolan igen. jag fick ett lite extra långt lov eftersom jag var sjuk två dagar ;)  fast ofc, de e inte så kul att ha 40 graders feber :S
så jag hade nog hällre gått till skolan! nu har jag typ inge mer att säga... ♥ ska kolla playahead o msn :P

puss

I am sick

Hej hej bloggen! 
Igår hade jag kramp i hela jävla kroppen. Så skulle vi på middag hos min farmor på kvällen... Och jag mådde inte bra! Vi var där till halv 12. Då fick jag 40 graders feber, så jävla hemskt!!!!! 
Så vi gick hem o jag somna direkt (fick ta iprem och skit) men aja... Sen när jag vaknade i morse så ringer julia..
Hon har också feber och har haft kramper o sånnt. då visar de sig att de e sarah som har smittat oss båda två!  För hon va liksom sjuk i onsdags och så lite sjuk i torsdags. så hon har smittat både mej och julia så båda ligger hemma i sängen och har hög feber! så stört  x) hehe ♥
Jag kunde inte stå asså, för de gjorde så jävla ont i huvudet ! så jag fick ligga i min säng o titta på en film. vi hade hyrt den där "försoning" så jag låg i min säng o titta på den, faan va sorglig den e! :'(
sen somnade jag, jag sov i flera timmar... sen när jag vaknade så tittade jag lite på tv och sen ringde jag jazzo. vi snackade i 1 timme o typ 10 minuter... Jag sa att jag inte kommer till skolan i morron o sen snacka vi bara om massa olika saker. :) ♥
Om jag kommer till skolan på tosdag så ska vi göra något roligt, fast vi vet inte vad ... xP hehe
Aja nu har jag skrivit ganska mkt om idag, fast att jag inte gjort så mkt utom att sova. :)

puss


RSS 2.0